AUTÓ-BUDA NYEREMÉNYJÁTÉK

“Legyen Tiéd az Autó-Buda Prémium Karácsonyi Ajándékcsomag!”

Autó Buda nyereményjáték használt autó felvásárlásNyereményjáték
Facebook oldalunkon

A játék rövid leírása:
Az Autó-Buda karácsonyi nyereményjátékot hirdet az Autó-Buda hivatalos Facebook oldalán. A nyereményjátékban egy autós kiegészítőkből álló PRÉMIUM AJÁNDÉKCSOMAGOT sorsolunk ki a résztvevők között.

Részvételi feltételek:
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki rendelkezik saját, valós Facebook felhasználói profillal. A játékban való részvételhez a a nyereményjáték eredeti posztja alatt (mely az Autó-Buda hivatalos Facebook oldalán található) hozzászólásban kell a játékosoknak válaszolni a következő kérdésre: Kit lepnél meg ezzel az ajándékcsomaggal?

Kizáró körülmények:
A cég munkatársai, családtagjai nem vehetnek részt a játékban. Nem valós felhasználói profilok nem vehetnek részt a játékban. Továbbá az Autó-Buda hivatalos Facebook oldaláról kitiltott felhasználók nem vehetnek részt a játékban.

Sorsolás részletei – Regisztráció vége:
A nyereményjáték 2021. december 20. (hétfő) 12:00 óráig tart. Csak az eddig beérkezett hozzászólások vesznek részt a sorsolásban. A nyertes kisorsolása közvetlenül a játék lezárulta után, pár perccel 12:00 óra után fog megtörténni.

A nyeremény átvételének módja, helye és ideje:
A nyereményeket az Autó-Buda személyesen vagy postai úton (távolságtól függően) juttatja el a nyertesnek a sorsolást követően, a december 20-i héten. Amennyiben a nagyobb távolság miatt az ajándékcsomag személyes elszállítása nem kivitelezhető, úgy azt az Autó-Buda postai úton (a Magyar Postával, vagy más csomagküldő szolgáltatóval) juttatja el a nyerteshez. A házhozszállítás a nyertesnek ingyenes, annak költségeit az Autó-Buda fizeti.

Az Autó-Buda jelen nyereményjátéka az Autó-Buda hivatalos Facebook oldalán történik. Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem támogatja, nem kezeli, illetve semmilyen módon nem kapcsolódik hozzá.

Autó-Buda