Használt autók vétele

Régebbi, használt autóját szeretné eladni, de sok akadályba ütközik? Ráébredt, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog, mert rengeteg időt és energiát kell ebbe belefektetnie?

Több lehetősége is van ilyenkor:

  • hirdethet magánszemélyeknek, vagy
  • választhat egy autókereskedést, ahol átveszik Öntől az eladás körüli nehézségeket.

Magánszemélyeknél rengeteg tulajdonossal kell felvenni a kapcsolatot, akiknek a nagy része legtöbbször komolytalan érdeklődő, és csak az ideje megy el a telefonok, e-mailek lebonyolításával, és mégsem lesz belőle üzlet. Ha mégis, akkor jön az eladás, átíratás körüli rengeteg papírmunka. Természetesen ez is sok idővel és idegeskedéssel jár. Ha ezeket mind inkább mellőzné, és egy egyszerűbb megoldást választana, akkor forduljon hozzánk bizalommal autója eladásával kapcsolatban!

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu

Használt autó felvásárlásMegkeresése után egy megfelelő időpontban kimegyünk az Ön által megadott helyszínre, és felmérjük gépjárműve állapotát. Munkatársaink mind sokéves tapasztalattal rendelkeznek autófelvásárlásban. Teszünk Önnek egy nagyon korrekt ajánlatot, amit, ha elfogad, akkor egy adásvételi szerződés aláírásával véglegesítünk. Következő lépésben már ki is fizetjük a vételárát, amelyet az Ön igényeihez igazítva utalva és készpénzben is tudunk teljesíteni. Végül munkatársunk a gépjármű elszállítását is megoldja. Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk.

Az ország egész területén végzünk autófelvásárlást. Természetesen nem csak személyautókat vásárolunk fel, hanem motorkerékpárokat, tehergépjárműveket, kisbuszokat és egyéb járműveket is. Az eladni kívánt autó lehet idős, átlagos vagy épp luxusautó, mi ezeket mind felvásároljuk. Nem számít a kor és a márka sem. Az sem baj, ha külföldi papírokkal rendelkezik az adott gépjármű, vagy esetleg hitellel van terhelve. Minden esetben válasszon minket! Bennünk nem fog csalódni!

Ha a legjobb helyen és legjobb áron szeretné értékesíteni autóját, akkor hívjon fel minket telefonon vagy akár Viberen is, de email-ben is megkereshet minket. Nyugodtan forduljon hozzánk használt autója eladásával kapcsolatban.

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu

hasznaltauto felvasarlasaLejárt már az autója műszakija? Esetleg kivonták a forgalomból a szóban forgó járművet? Akkor se essen pánikban, mi ebben az esetben is tudunk segíteni.

A legtöbb kereskedőnél sajnos sokszor előfordul, hogy régebbi, öreg autókat nem vásárolnak fel, mert nem biztosak benne, hogy későbbiekben tovább tudnak-e adni az adott autón. Sok helyen ezért inkább meghatároznak egy bizonyos évjáratot, ami alatt már nem hajlandóak felvásárolni. Nálunk ez nem fordul elő. Hívjon minket, ha idősebb vagy akár törött autóját szeretné eladni. Mi biztosan a legkedvezőbb áron felvásároljuk az eladni kívánt gépjárművét.

Használt autó felvásárlásnál nem mindegy, hogy kihez fordulunk. Nem minden kereskedő vállalja át Ön helyett az eladás körüli nehézségeket. Ez viszont rengeteg idővel és energiával jár. Ha pedig egyedül akarja megoldani járműve értékesítését, akkor a komolytalan érdeklődők, és az átíratás körüli sok időpont egyeztetés teszi bonyolulttá a dolgot. Ha Ön ezeket a terheket inkább másra bízná, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

teljeskörű ügyintézésHa minket választ, jobban jár. Nem kell hirdetésekkel bajlódni, felesleges telefonokat lebonyolítani, hivatali ügyintézés miatt sorban állni. Mi az Ön által megadott időben fogunk kimenni a megadott helyszínre, felmérjük gépjárműve állapotát, és a megtekintés után meghatározzuk a vételárat, amit akár azonnal készpénzben ki is fizetünk.

Válassza ezt az egyszerűbb megoldást, amivel sok időt és energiát takaríthat meg.

Autófelvásárlásban jártas, megbízható partnert keres? Akkor keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön. Munkatársaink mind magasan képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek autófelvásárlásban.

Hívjon minket, nem fog csalódni! Nálunk az ügyfél az első!

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu