Használt Autó Felvásárlás korrekt áron, gyorsan és egyszerűen 2023-ban!

Szeretnéd eladni használt autódat, de nem nincs időd vagy nem szeretnél vele sokat foglalkozni? Jó helyen jársz, segítünk!

Régebbi, használt autóját szeretné eladni, de sok akadályba ütközik? Ráébredt, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog, mert rengeteg időt és energiát kell ebbe belefektetnie? Több lehetősége is van ilyenkor:

  • hirdethet magánszemélyeknek, vagy
  • választhat egy autókereskedést, ahol átveszik Öntől az eladás körüli nehézségeket.

Magánszemélyeknél rengeteg tulajdonossal kell felvenni a kapcsolatot, akiknek a nagy része legtöbbször komolytalan érdeklődő, és csak az ideje megy el a telefonok, e-mailek lebonyolításával, és mégsem lesz belőle üzlet. Ha mégis, akkor jön az eladás, átíratás körüli rengeteg papírmunka. Természetesen ez is sok idővel és idegeskedéssel jár. Ha ezeket mind inkább mellőzné, és egy egyszerűbb megoldást választana, akkor forduljon hozzánk bizalommal autója eladásával kapcsolatban!

Miért érdemes minket választanai?

Autó felvásárlás a legjobb áron ma Budapesten és az egész országban!

R

Megspórolunk Önnek rengeteg időt és energiát fölösleges telefonálásoktól és emailekre való válaszolásoktól.

R

Megszabadul a komolytalan érdeklődőktől és ajánlatoktól.

R

Megszabadítjuk rengeteg papírmunkától, és különbféle hirdetések feladásától.

Hogyan történik az autó felvásárlás Budapesten?

Az alábbi módon történik általunk a használt autó felvásárlása Budapesten. Célunk, hogy korrekt áron és Önnek kényelmes módon történjen az adásvétel.

1. lépés: Töltse ki az Ajánlatkérőt és utána hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot! Vagy keressen minket a +36 (30) 460 4398-as telefonszámon.

2. lépés: Ha szimpatikus Önnek az előzetes ajánlatunk, akkor megbeszélt időpontban és helyszínre kimegyünk és felmérjük gépjárműve állapotát.

3. lépés: Teszünk Önnek egy nagyon korrekt ajánlatot autójára.

4. lépés: Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor egy adásvételi szerződés aláírásával véglegesítjük azt, és a következő lépésben már ki is fizetjük a vételárát, amelyet az Ön igényeihez igazítva utalva és készpénzben is tudunk teljesíteni.

5. lépés: Végül munkatársunk a gépjármű elszállítását is megoldja. Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk.

Milyen autókat vásárolunk fel?

Milyen típusú autók vásárlásával foglalkozunk?

Ha a legjobb helyen és legjobb áron szeretné értékesíteni autóját, akkor hívjon fel minket telefonon vagy akár Viberen is, de email-ben is megkereshet minket. Nyugodtan forduljon hozzánk használt autója eladásával kapcsolatban.

Személyautók felvásárlása

Luxus autó felvásárlása

Roncsautó és törött autó felvásárlása

Lejárt műszakis autók felvásárlása

Üzemképtelen, motorhibás autók felvásárlása

Öreg autók (régi) felvásárlása

Lejárt már az autója műszakija?

Esetleg kivonták a forgalomból a szóban forgó járművet? Akkor se essen pánikban, mi ebben az esetben is tudunk segíteni.

A legtöbb kereskedőnél sajnos sokszor előfordul, hogy régebbi, öreg autókat nem vásárolnak fel, mert nem biztosak benne, hogy későbbiekben tovább tudnak-e adni az adott autón. Sok helyen ezért inkább meghatároznak egy bizonyos évjáratot, ami alatt már nem hajlandóak felvásárolni. Nálunk ez nem fordul elő. Hívjon minket, ha idősebb vagy akár törött autóját szeretné eladni. Mi biztosan a legkedvezőbb áron felvásároljuk az eladni kívánt gépjárművét. Használt autó felvásárlásnál nem mindegy, hogy kihez fordulunk. Nem minden kereskedő vállalja át Ön helyett az eladás körüli nehézségeket. Ez viszont rengeteg idővel és energiával jár. Ha pedig egyedül akarja megoldani járműve értékesítését, akkor a komolytalan érdeklődők, és az átíratás körüli sok időpont egyeztetés teszi bonyolulttá a dolgot. Ha Ön ezeket a terheket inkább másra bízná, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha minket választ, jobban jár. Nem kell hirdetésekkel bajlódni, felesleges telefonokat lebonyolítani, hivatali ügyintézés miatt sorban állni. Mi az Ön által megadott időben fogunk kimenni a megadott helyszínre, felmérjük gépjárműve állapotát, és a megtekintés után meghatározzuk a vételárat, amit akár azonnal készpénzben ki is fizetünk. Válassza ezt az egyszerűbb megoldást, amivel sok időt és energiát takaríthat meg. Autófelvásárlásban jártas, megbízható partnert keres? Akkor keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön. Munkatársaink mind magasan képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek autófelvásárlásban.

Kérjen ajánlatot most autó felvásárláshoz!

Az ajánlatkérés nagyon egyszerű, töltse ki az alábbi űrlapot és a kattintson az Ajánlatkérés küldése gombra. Hamarosan visszahívjuk és adunk egy előzetes ajánlatot.

N

Egyszerű.

N

Korrekt.

N

Gyors.

    Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik féllel nem osztiuk meg. A jelölő négyzet bepipálásával hozzájárul, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint hozzájárulását bármikor visszavonhatja.