Roncsautó vétele

Megszabadulna feleslegessé vált roncsautójától? Vagy motorhibás, törött, sérült, netán hiányos, és nem szeretne már többet költeni rá? Egyszerű a megoldás, keressen vagy hívjon minket, mi pedig felvásároljuk használt autóját korrekt áron.

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu

roncsautó felvásárlásaMai rohanó világunkban egyre fontosabb az idő mindenki számára. Szolgáltatásunk pedig lehetővé teszi Önnek, hogy időt és energiát spóroljon, ha minket választ, és nálunk értékesíti gépkocsiját. Önnek nincs más dolga, csak keressen vagy hívjon minket elérhetőségeinken, kollégánk pedig az előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt. A helyszínen felméri autója állapotát, és árajánlatot fog tenni. Amennyiben ez mindkét fél számára elfogadható, helyben elkészíti az adás-vételi szerződést, és az aláírás után készpénzben vagy átutalással rendezi is a vételárat.

Ugye milyen egyszerű? Önnek nem kell vevőket keresgélnie, hirdetéseket feladni, időpontokat egyeztetni, papírok után szaladgálni. Mi segítünk az azonnali autófelvásárlásban, természetesen az adminisztrációt is elvégezzük Ön helyett, és gondoskodunk az autó elszállításáról is.

Ne feledje, mi Önért dolgozunk! Célunk, hogy minél egyszerűbbé és könnyebbé tegyük önnek az idős, sérült vagy akár motorhibás, esetleg hiányos autója felvásárlását. Vállalkozásunk szakértelme, sok éves tapasztalata és megbízhatósága mindezt garantálja az Ön számára. Korrekt áron felvásároljuk gépkocsiját, függetlenül annak típusától és korától. Akkor is készséggel állunk rendelkezésre, ha járműve műszaki problémák miatt üzemképtelen.

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu

roncsauto elszallitas budapestMegválna idős vagy roncsautójától, nem akarja meghosszabbítani a műszaki vizsgát kocsijára, vagy egyáltalán nem működik gépjárműve, netán megsérült? Bármilyen okból is szeretné eladni autóját, csak annyi a teendője, hogy minket válasszon! Hívjon minket bátran, vagy keressen bármely elérhetőségünkön – emailen, weboldalunkon –, mi segítünk Önnek! Munkatársaink mindenben a rendelkezésére állnak, megbízhatóak, segítőkészek, valamint kiváló szakmai felkészültséggel rendelkeznek.

Megkeresése után kollégánk felkeresi Önt, ahol megállapítja járműve műszaki állapotát, és árajánlatot tesz Önnek. Megegyezés esetén elkészíti az adás-vételi szerződést, melynek aláírása után helyben kifizeti Önnek a vételárat, vagy utalással rendezheti az összeget, az Ön igényeinek megfelelően. Ezt követően meghatalmazást állítunk ki, mellyel munkatársunknak eljárhat az Ön nevében, és elintézheti az adminisztrációs feladatokat, így az ideiglenes vagy végleges forgalomból való kivonást is. Majd pedig természetesen ingyenesen elszállítjuk autóját.

roncsauto felvasarlasHa kényelmesen gyorsan szeretné eladni roncsautóját, korrekt áron szabadulna meg törött, motorhibás, sérült vagy hiányos járművétől, akkor minket keressen!  Megbízhatóság, gyors és hatékony ügyintézést kínálunk! Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, nem bánja meg, mert nálunk az ügyfél az első!

Keressen vagy hívjon minket akár már ma, velünk csak jól járhat! Garantáltan nem fog bennünk csalódni! Mindenben segítünk, csak hívnia kell minket, és gondjai egy-kettőre megoldódnak!

06 30 460-4398 / info@auto-buda.hu

Profi autófelvásárlót keres? Akkor megtalálta az ideális partnert!