Roncsautó Felvásárlás korrekt áron, gyorsan és egyszerűen 2022-ben!

Megszabadulna feleslegessé vált roncsautójától? Vagy motorhibás, törött, sérült, netán hiányos, és nem szeretne már többet költeni rá? Nem éri meg fenntartani, vagy egy újabbat nézett ki és ez feleslegessé vált?

Egyszerű a megoldás, keressen vagy hívjon minket, mi pedig felvásároljuk használt autóját korrekt áron. Törött, sérült kocsija elszállítása, forgalomból való kivonása gondot jelent? Mindezt átvállaljuk öntől. A piaci viszonyokhoz alkalmazkodva autóját a legjobb áron vesszük át. Nyugodtan hasonlítsa össze a többi kereskedővel az ajánlatunkat! Nem fog csalódni!

Mai rohanó világunkban egyre fontosabb az idő mindenki számára. Szolgáltatásunk pedig lehetővé teszi Önnek, hogy időt és energiát spóroljon, ha minket választ, és nálunk értékesíti gépkocsiját. Önnek nincs más dolga, csak keressen vagy hívjon minket elérhetőségeinken, kollégánk pedig az előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt. A helyszínen felméri autója állapotát, és árajánlatot fog tenni. Amennyiben ez mindkét fél számára elfogadható, helyben elkészíti az adás-vételi szerződést, és az aláírás után készpénzben vagy átutalással rendezi is a vételárat.

Miért érdemes minket választanai?

Autó felvásárlás a legjobb áron ma Budapesten és az egész országban!

R

Megspórolunk Önnek rengeteg időt és energiát fölösleges telefonálásoktól és emailekre való válaszolásoktól.

R

Megszabadul a komolytalan érdeklődőktől és ajánlatoktól.

R

Megszabadítjuk rengeteg papírmunkától, és különbféle hirdetések feladásától.

Hogyan történik egy roncsautó felvásárlása Budapesten?

Ne feledje, Önért dolgozunk! Mi megvesszük használhatatjan roncsautóját! Célunk, hogy minél egyszerűbbé és könnyebbé tegyük önnek az idős, sérült vagy akár motorhibás, esetleg hiányos autója felvásárlását.

1. lépés: Töltse ki az Ajánlatkérőt és utána hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot! Vagy keressen minket a +36 (30) 460 4398-as telefonszámon.

2. lépés: Ha szimpatikus Önnek az előzetes ajánlatunk, akkor megbeszélt időpontban és helyszínre kimegyünk és felmérjük roncsautója állapotát.

3. lépés: Teszünk Önnek egy nagyon korrekt ajánlatot roncsautójára.

4. lépés: Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor egy adásvételi szerződés aláírásával véglegesítjük azt, és a következő lépésben már ki is fizetjük a vételárát, amelyet az Ön igényeihez igazítva utalva és készpénzben is tudunk teljesíteni.

5. lépés: Végül munkatársunk a roncsautója elszállítását is megoldja. Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk.

Milyen autókat vásárolunk fel?

Milyen típusú autók felvásárlásával foglalkozunk?

Ha a legjobb helyen és legjobb áron szeretné értékesíteni roncsautóját, akkor hívjon fel minket telefonon vagy akár Viberen is, de email-ben is megkereshet minket. Nyugodtan forduljon hozzánk használt autója eladásával kapcsolatban.

Roncsautó felvásárlása

Lejárt műszakis autó felvásárlása

Törött autó felvásárlása

Motorhibás autók felvásárlása

Üzemképtelen autók felvásárlása

Sérült, hiányos autó felvásárlása

Roncsautó felvásárlás egyszerűen

Ugye milyen egyszerű? Önnek nem kell vevőket keresgélnie, hirdetéseket feladni, időpontokat egyeztetni, papírok után szaladgálni. 

Ne feledje, Önért dolgozunk! Mi megvesszük használhatatjan roncsautóját! Célunk, hogy minél egyszerűbbé és könnyebbé tegyük önnek az idős, sérült vagy akár motorhibás, esetleg hiányos autója felvásárlását. Vállalkozásunk szakértelme, sok éves tapasztalata és megbízhatósága mindezt garantálja az Ön számára. Korrekt áron felvásároljuk gépkocsiját, függetlenül annak típusától és korától. Akkor is készséggel állunk rendelkezésre, ha járműve műszaki problémák miatt üzemképtelen.

Megválna idős vagy roncsautójától, nem akarja meghosszabbítani a műszaki vizsgát kocsijára, vagy egyáltalán nem működik az autója, tönkrement, netán megsérült? Bármilyen okból is szeretné eladni autóját, csak annyi a teendője, hogy minket válasszon! Hívjon minket bátran, vagy keressen bármely elérhetőségünkön – emailen, weboldalunkon –, mi segítünk Önnek! Munkatársaink mindenben a rendelkezésére állnak, megbízhatóak, segítőkészek, valamint kiváló szakmai felkészültséggel rendelkeznek.

Megkeresése után kollégánk felkeresi Önt, ahol megállapítja járműve műszaki állapotát, és árajánlatot tesz Önnek. Megegyezés esetén elkészíti az adás-vételi szerződést, melynek aláírása után helyben kifizeti Önnek a vételárat, vagy utalással rendezheti az összeget, az Ön igényeinek megfelelően. Ezt követően meghatalmazást állítunk ki, mellyel munkatársunknak eljárhat az Ön nevében, és elintézheti az adminisztrációs feladatokat, így az ideiglenes vagy végleges forgalomból való kivonást is. Majd pedig természetesen ingyenesen elszállítjuk autóját.

Kérjen ajánlatot most roncsautó felvásárláshoz!

Az ajánlatkérés nagyon egyszerű, töltse ki az alábbi űrlapot és a kattintson az Ajánlatkérés küldése gombra. Hamarosan visszahívjuk és adunk egy előzetes ajánlatot.

N

Egyszerű.

N

Korrekt.

N

Gyors.

    Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik féllel nem osztiuk meg. A jelölő négyzet bepipálásával hozzájárul, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

    Ha kényelmesen gyorsan szeretné eladni roncsautóját, korrekt áron szabadulna meg törött, motorhibás, sérült vagy hiányos járművétől, akkor minket keressen!  Megbízhatóság, gyors és hatékony ügyintézést kínálunk! Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, nem bánja meg, mert nálunk az ügyfél az első!

    Keressen vagy hívjon minket akár már ma, velünk csak jól járhat! Garantáltan nem fog bennünk csalódni! Mindenben segítünk, csak hívnia kell minket, és gondjai egy-kettőre megoldódnak!

    Profi autófelvásárlót keres? Akkor megtalálta az ideális partnert! Cégünk profiljába tartozik többek között a roncsautó felvásárlása.