Használt teherautók, furgonok, buszok felvásárláss korrekt áron, gyorsan és egyszerűen 2022-ben!

Szeretnéd eladni használt kisteherautódat, buszodat eladni, de nem nincs időd vagy nem szeretnél vele sokat foglalkozni? Jó helyen jársz, segítünk!

Autó eladáson töri a fejét? Úgy érzi váltani kellene? Eladná a régi kisbuszát, teherautóját? Akkor ne habozzon, hívjon minket! Szeretne minél előbb túllenni az autóeladáson? Nem szeretne nagyon sok időt és energiát elpazarolni? Keressen minket, és mi mindenben segítünk! Önnek annyi a dolga, hogy keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön. Mi a megkeresése után kimegyünk a megadott helyszínre a megfelelő dokumentumokkal. Önnek semmi dolga, mindent mi intézünk. Így az autóhoz tartozó biztosítást, bármilyen más költséget nem kell tovább fizetni, sőt ha tartozik autójához bármilyen hiteltartozás, azt átviheti majd az új teherautójára, gépjárművére. Így a haszongépjármű eladása lesz ez egyik legjobb vétele.

 

Miért érdemes minket választanai?

Autó felvásárlás a legjobb áron ma Budapesten és az egész országban!

R

Megspórolunk Önnek rengeteg időt és energiát fölösleges telefonálásoktól és emailekre való válaszolásoktól.

R

Megszabadul a komolytalan érdeklődőktől és ajánlatoktól.

R

Megszabadítjuk rengeteg papírmunkától, és különbféle hirdetések feladásától.

Hogyan történik a teherautók, buszok felvásárlása Budapesten?

Eladni régi járművűnket nem is olyan egyszerű dolog. Hogyan is induljunk el? Számos hirdetést kell feladni ahhoz, hogy végre jelentkezzen valaki.

1. lépés: Töltse ki az Ajánlatkérőt és utána hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot! Vagy keressen minket a +36 (30) 460 4398-as telefonszámon.

2. lépés: Ha szimpatikus Önnek az előzetes ajánlatunk, akkor megbeszélt időpontban és helyszínre kimegyünk és felmérjük gépjárműve állapotát.

3. lépés: Teszünk Önnek egy nagyon korrekt ajánlatot gépjárműjére (teherautó, busz, céges furgonok, platós autók).

4. lépés: Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor egy adásvételi szerződés aláírásával véglegesítjük azt, és a következő lépésben már ki is fizetjük a vételárát, amelyet az Ön igényeihez igazítva utalva és készpénzben is tudunk teljesíteni.

5. lépés: Végül munkatársunk a gépjármű elszállítását is megoldja. Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk.

Milyen gépjárműveket vásárolunk fel?

Milyen típusú gépjárművek vásárlásával foglalkozunk?

Ha a legjobb helyen és legjobb áron szeretné értékesíteni céges teherautóit, buszait egyéb gépjárműveit, akkor hívjon fel minket telefonon vagy akár Viberen is, de email-ben is megkereshet minket. Nyugodtan forduljon hozzánk használt teherautói eladásával kapcsolatban.

Használt buszok felvásárlása

Furgonok felvásárlása

Céges teherautók felvásárlása

Platós autók felvásárlása

Kisbuszok felvásárlása

Kamionok felvásárlása

Nincs ideje foglalkoznia gépjárműjének eladásával?

Eladni régi járművűnket nem is olyan egyszerű dolog. Hogyan is induljunk el? Számos hirdetést kell feladni ahhoz, hogy végre jelentkezzen valaki.

Ezután, ha vannak is érdeklődők, fel kell venni velük a kapcsolatot, és leszervezni egy találkozót. El kell dönteni ki az, aki ténylegesen komoly vevő, és ki az, aki nem. Ha ezt jól kiszűrtük, akkor jön az egyezkedés egy megfelelő időpontról, ami a vevőnek is jó, és nekünk is. És ha ez mind összejött nagy nehezen, akkor sem biztos, hogy eladással zárjuk a találkozót. Ha mégis, jön az ügyintézés, adminisztráció, papírmunka része a hivatali sorban állással az okmányirodában, egyéb kötelező helyeken.

Gondoljuk át, hogy belevágunk-e ebbe, vagy inkább választjuk az egyszerűbb megoldást? Ha az utóbbi mellett dönt, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Ha minket választ céges kisbusza, teherautója vagy akár kamionja eladásához, nem fog csalódni. Nálunk a rugalmasság alapfeltétel, mi igazodunk Önhöz. Felhív minket, megmondja mikor és hova menjen ki kollégánk, és a megbeszélt időpontban ott leszünk. Munkatársunk a megadott helyszínen felméri gépjárműve állapotát, és mindenképp fog tenni egy nagyon korrekt ajánlatot. Ön ezt átgondolja, és ha a mérlegelés után rábólint az üzletre, helyben meg is kötjük az adásvételi szerződést. Ez után elmondja, hogy utalással vagy helyben, készpénzben szeretné megkapni a vételárat. Mi fizetünk, és a szállítást is megoldjuk Ön helyett. Teherautója, kisbusza elszállítását tréleresen és vontatva is meg tudjuk oldani. Ennél gyorsabb, egyszerűbb megoldás nincs is gépjárműve értékesítésére.

Nem szeretne hetekig várni autója eladásával? Vagy nem bízik a sok autókereskedőben, akiknél Ön csak egy ügyfél a sokból? Úgy érzi, ott nem foglalkoznak megfelelően az Önnel? Vagy, hogy áron alul fogják felvásárolni a gépkocsiját? Időt, energiát akar megspórolni? Úgy gondolom egyszerű a választás, hívjon, vagy írjon nekünk, garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni!

Kérjen ajánlatot most haszongépjármű felvásárláshoz!

Az ajánlatkérés nagyon egyszerű, töltse ki az alábbi űrlapot és a kattintson az Ajánlatkérés küldése gombra. Hamarosan visszahívjuk és adunk egy előzetes ajánlatot.

N

Egyszerű.

N

Korrekt.

N

Gyors.

    Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik féllel nem osztiuk meg. A jelölő négyzet bepipálásával hozzájárul, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

    Manapság az embereknek nagyon kevés szabad idővel rendelkeznek, így az autóeladással járó elfoglaltság nem minden esetben fér bele. Ennek ellenére szeretnének minél előbb túl lenni ezen a procedúrán. Az is elvárás, hogy hozzáértő szakemberek segítsék az ügyintézést. Az is, hogy ne saját magunknak kelljen mindennek utána járni, hanem gördülékenyen menjen minden az autófelvásárlás során.

    Vállalkozásunk többéves tapasztalattal a háta mögött várja ügyfeleit. Munkatársaink mind magasan képzettek autófelvásárlás terén. Eszközeink pedig mind a legmodernebbek, amik rendelkezésre állnak, hogy az autója eladása tökéletesen menjen. Nálunk jó helyen lesz szeretett gépjárműve. Nem kell félnie, hogy áron alul fogja eladni, vagy hogy rossz kezekbe kerülne.

    Ha gyorsan szeretné készpénzzé tenni teherautóját, kisbuszát, és ehhez egy korrekt autófelvásárlóval akarja felvenni a kapcsolatot, akkor válasszon minket! Keressen minket elérhetőségeink egyikén! Bennünk nem fog csalódni!